Survivalrun 2008

Nieuwe Website

Nieuw: Kidsrun

Inschrijving geopend

  

  Survivalrun 2008

Op 29 juni a.s. is het weer zover. Dan zal de 13e survivalrun van Boven-Leeuwen worden gehouden. Er zullen weer nieuwe hindernissen worden toegevoegd waardoor het weer een hele uitdaging is om de Survivalrun zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen. De start van de Suvivalrun is ook dit jaar weer op het Piet van Beemplein.

  Website Survivalrun

Ook de organisatie van de Survivalrun gaat met zijn tijd mee. Vanaf de editie 2008 is de website van de Survivalrun actief. Klik hier om naar de website te gaan.

Middels de nieuwe website kunnen wij u uitvoerig informeren over de komende Survivalrun. Ook kunt u eenvoudig inschrijven via de website.

De startlijsten, uitslagen en foto's komen ook op de website te staan.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar info@survivalrun.info


  Nieuw in 2008: Kidsrun

De reguliere Survivalrun kent uit onder andere veiligheidsoverwegingen een minimumleeftijd van 10 jaar. De afgelopen jaren kreeg de organisatie steeds vaker de vraag of er ook mogelijkheden bestonden voor jongere kinderen. De organisatie heeft besloten om in 2008 voor het eerst een Kidsrun te organiseren.

Kijk op de speciale pagina over de Kidsrun voor meer informatie.

De Kidsrun is mede mogelijk gemaakt door:


  Inschrijving 2008 geopend

Deze week zijn de uitnodigingen verzonden aan degene van wie het adres bij de organisatie bekend is. Bij deze uitnodiging zit ook een inschrijfformulier.

Naast middels het inschrijfformulier, kunt u ook inschrijven via de website.

Bij de reguliere Survivalrun kunt u meedoen als individueel of als groep (min. 4 en max. 5 personen). Zorg ervoor dat u de categorie-code goed invult, dit voorkomt problemen bij de inschrijving.

Is er iets niet duidelijk? mail dan naar info@survivalrun.info of bel naar de organisatie:

René den Biesen: 0487 - 59 1002 of Hans van Heck: 0487 - 59 3120

 

 

 
(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2008