Datum Survivalrun 2009

Online Inschrijven

Voorinschrijven Loont

Blijf op de hoogte 

  Datum Survivalrun 2009 bekend

Beste Survivallers en Survivalvrienden. De Survivalrun zal in 2009 plaatsvinden op zondag 28 juni. De start en finish zijn zoals altijd op het Piet van Beem-plein te Boven-Leeuwen. Zet deze datum dus vast in je agenda!

  Online Inschrijven

Ook voor de komende editie kun je je weer online inschrijven. Zodra de inschrijving opent ontvang je een nieuwe Nieuwsbrief. Klik hier om naar de website te gaan.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar info@survivalrun.info


  Voorinschrijven Loont

Voor de 2009-editie van de Survivalrun is een splitsing gemaakt tussen voorinschrijvers en deelnemers die zich op de dag zelf aanmelden.

Het inschrijfgeld voor senioren bedraagt € 5,50 bij voorinschrijving. Bij inschrijving op de dag zelf bedraagt het inschijfgeld E 6,50.

Voor junioren geldt een tarief van € 4,00 bij voorinschrijving en van
€ 4,50 bij inschijving op de dag zelf.

Deelnemers aan de reguliere survivalrun kunnen het inschrijfgeld overmaken op bankrekeningnummer 1086.16.711 t.n.v. Survivalrun onder vermelding van uw naam, bij groep s.v.p. Groepsnaam en naam contactpersoon vermelden.

De betalingen voor de Kidsrun vinden plaats contant voor de start bij de jurywagen.  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zal de nieuwe route met plattegrond online worden gezet. Ook staan er diverse gegevens over de Survivalrun editie 2008 op de website, zoals foto's een video en de uitslagen. Kijk dus op www.survivalrun.info en blijf up-to-date..

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich aangemeld heeft voor deze nieuwsbrief of omdat u zich ingeschreven heeft voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2009