Datum Survivalrun 2010 bekend

Online Inschrijven

Voorinschrijven Loont

Blijf op de hoogte

 
 

  Datum Survivalrun 2010 bekend

Beste Survivallers en Survivalvrienden. De Survivalrun zal in 2010 plaatsvinden op zondag 27 juni. De start en finish zijn zoals altijd op het Piet van Beem-plein te Boven-Leeuwen. Zet deze datum dus vast in je agenda!

Dit is de 15e Survivalrun, we willen er dus dit jaar iets speciaals van maken. De komende weken meer informatie hierover.

Ook zal er dit jaar weer een Kidsrun worden georganiseerd.


  Online Inschrijven

Ook voor de komende editie kun je je weer online inschrijven. Zodra de inschrijving opent ontvang je een nieuwe Nieuwsbrief. Klik hier om naar de website te gaan.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar info@survivalrun.info


  Voorinschrijven Loont

Ook dit jaar zal er weer een verschil zitten in het inschrijfgeld voor voorinschrijvers of voor inschrijving op de dag zelf. In de volgende nieuwsbrief meer hierover.  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zal de nieuwe route met plattegrond online worden gezet. Ook staan er diverse gegevens over de Survivalrun editie 2009 op de website, zoals foto's en de uitslagen. Kijk dus op www.survivalrun.info en blijf up-to-date..

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2010