Online inschrijving geopend

Nieuwe hindernissen

Inschrijfgeld

Blijf op de hoogte

 


 

  Online inschrijving geopend

Beste Survivallers en Survivalvrienden. De Survivalrun zal in 2011 plaatsvinden op zondag 26 juni. De start en finish zijn zoals altijd op het Piet van Beem-plein te Boven-Leeuwen.

De online inschrijving is geopend. Je kunt weer inschrijven als individueel of als groep (4 of 5 personen).

Ook zal er dit jaar weer een Kidsrun worden georganiseerd. Ook hiervoor is de inschrijving geopend.

Gan naar www.survivalrun.info om u online in te schrijven.


  Nieuwe hindernissen

Zoals elk jaar, zijn ook dit jaar weer de nodige wijzigingen in het parcours aangebracht.

Binnenkort informeren wij u verder over de uiteindelijke route van de aankomende editie met daarop vermeld ook de nieuwe hindernissen.


 Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor 2011 is gelijk gebleven.

Ook voor de 2011-editie is er weer een verschil in inschrijfgeld aangebracht tussen voorinschrijving en inschrijving op de dag zelf.

Het inschrijfgeld voor senioren bedraagt € 6,00 bij voorinschrijving. Bij inschrijving op de dag zelf bedraagt het inschijfgeld E 7,00.

Voor junioren geldt een tarief van € 4,50 bij voorinschrijving en van
€ 5,00 bij inschrijving op de dag zelf.

Deelnemers aan de reguliere survivalrun kunnen het inschrijfgeld overmaken op bankrekeningnummer 1086.16.711 t.n.v. Survivalrun onder vermelding van uw naam, bij groep s.v.p. Groepsnaam en naam contactpersoon vermelden.

De betalingen voor de Kidsrun vinden plaats contant voor de start bij de jurywagen.  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zal de nieuwe route met plattegrond online worden gezet. Ook staan er diverse gegevens over de Survivalrun editie 2009 op de website, zoals foto's en de uitslagen. Kijk dus op www.survivalrun.info en blijf up-to-date..

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2011