Vernieuwingen bij Survivalrun

Inschrijving geopend

Inschrijfgeld

Blijf op de hoogte

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis

 

 

  Vernieuwingen bij Survivalrun

Voor de komende editie hebben we een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Hieronder zullen we ze kort bespreken. In de komende nieuwsbrieven zullen we er uitgebreider op terugkomen.

De eerste vernieuwing is de meest in het oog springende. We hebben een nieuw fris logo in gebruik genomen. Hiermee willen we nog meer uitstralen waar de Survivalrun voor staat.

De tweede verandering is de locatie. De start en finish zijn verlegd naar het nieuw aangelegde park Groenewoud. Hiermee is ook een einde gekomen aan de traditionele finish-hindernis. Een nieuw ontworpen spectaculaire waterhindernis zal als finish gaan dienen.

De derde vernieuwing is naast het parcours. Er zal de komende editie meer vertier langs het parcours zijn, waaronder diverse soorten muziek. Binnenkort meer hierover.

Een vierde verandering heeft te maken met social media. Wij hebben nu een eigen Facebook-pagina en Twitter-account. Volg ons. Hieronder de links. Ook hebben we een website voor smartphones. Het is nu ook eenvoudig om via je smartphone alles te bekijken en in te schrijven. Kijk op http://m.survivalrun.info of scan onderstaande QR-code.

Survivalrun Boven-Leeuwen Facebook SurvivalrunBL Twitter
Mobiele website Survivalrun  

 


  Inschrijving geopend

De online inschrijving voor de aankomende editie op 24 juni is vanaf nu geopend.

Je kunt weer inschrijven als individueel of als groep (4 of 5 personen).

Ook zal er dit jaar weer een Kidsrun worden georganiseerd. Ook hiervoor is de inschrijving geopend.

Ga naar www.survivalrun.info om je online in te schrijven.


 Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor 2012 is gelijk gebleven.

Het verschil in inschrijfgeld tussen voorinschrijving en inschrijving op de dag zelf is nog steeds van toepassing. Voorinschrijven loont!

Het inschrijfgeld voor senioren bedraagt € 6,00 bij voorinschrijving. Bij inschrijving op de dag zelf bedraagt het inschrijfgeld € 7,00.

Voor junioren geldt een tarief van € 4,50 bij voorinschrijving en van
€ 5,00 bij inschrijving op de dag zelf.

Deelnemers aan de reguliere survivalrun kunnen het inschrijfgeld overmaken op bankrekeningnummer 1086.16.711 t.n.v. Survivalrun onder vermelding van uw naam, bij groep s.v.p. Groepsnaam en naam contactpersoon vermelden.

De betalingen voor de Kidsrun vinden plaats contant voor de start bij de jurywagen.  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zal de nieuwe route met plattegrond online worden gezet. Ook staan er diverse gegevens over de Survivalrun editie 2011 op de website, zoals foto's en de uitslagen. Kijk dus op www.survivalrun.info en blijf up-to-date.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2012