Route bekend en online

Online Inschrijven

Inschrijfgeld betalen

Scouting Don Bosco

Blijf op de hoogte

Survivalrun in de Media

Foto's opbouw

  

  Route bekend en online

De nieuwe route voor de Survivalrun editie 2008 is bekend en staat online op onze website. De organisatie heeft weer een flink aantal wijzigingen doorgebracht en dit alle heeft geresulteerd in een mooie uitdagend parcours. Klik hier voor de route. Zo kun je alvast bekijken wat je te wachten staat.

  Online Inschrijven

Heb je je alleen nog maar aangemeld voor de nieuwsbrief en nog niet ingeschreven voor de Survivalrun, meld je dan nu snel aan. Hoe vroeger je je inschrijft hoe meer kans je maakt dat je ook daadwerkelijk kunt starten op de door jou aangegeven voorkeurstijd. Klik hier om naar de website te gaan.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar info@survivalrun.info


  Inschrijfgeld betalen

Het inschrijfgeld voor senioren bedraagt € 5,50 en voor junioren € 4,00. Het inschrijfgeld voor de kidsrun bedraagt € 2,50 per deelnemer.

Deelnemers aan de reguliere survivalrun kunnen contant betalen bij de jurywagen. De organisatie geeft echter de voorkeur aan betaling per bank. Heb je je al ingeschreven en nog niet betaald? Maak dan het inschrijfgeld over op bankrekeningnummer 1086.16.711 t.n.v. Survivalrun onder vermelding van uw naam, bij groep s.v.p. Groepsnaam en naam contactpersoon vermelden.

De betalingen voor de Kidsrun vinden plaats contant voor de start bij de jurywagen.


  Scouting Don Bosco

De Survivalrun is alleen maar mogelijk door de vele vrijwilligers die meewerken. In deze Nieuwsbrief willen wij echter één groep in het bijzonder aan u voorstellen.

De enthousiaste leden van Scouting Don Bosco uit Beneden-Leeuwen zijn al enkele jaren trouwe vrijwilligers van de Survivalrun en verantwoordelijk voor enkele prachtige hindernissen. Ook dit jaar zullen zij weer enkele hindernissen voor hun rekening nemen.

 

Eén van de hindernissen van Scouting Don Bosco

Voor meer informatie over alle activiteiten van Scouting Don Bosco, kijk op www.scoutingdonbosco.com


  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zullen de zaterdag voorafgaand aan de Survivalrun de startlijsten online worden gezet. Kijk dus zaterdagmiddag op www.survivalrun.info om na te gaan hoe laat je moet starten. Zorg dat je 15 minuten voor de genoemde starttijd aanwezig bent.

Niet alleen de starttijden, maar na de Survivalrun zullen ook de (voorlopige) uitslagen worden gepubliceerd. Ook de foto's zullen op de website gezet worden.


  Survivalrun in de media

Een uniek evenement als de Survivalrun Boven-Leeuwen staat natuurlijk in de belangstelling van de regionale media. Op onze website is een nieuw item toegevoegd "in de media", hier staan artikelen in regionale media over de Survivalrun. Heb je zelf nog een artikel gevonden dat er niet bij staat? Mail, fax of stuur dat dan naar ons. Kijk op de website voor onze contactgegevens.

Ook de regionale radio heeft de Survivalrun opgemerkt. Zondag 15 juni a.s. is, verspreid over de avond, op Extra FM een interview te horen met 2 personen van de organisatie. Stem zondag af op Extra FM of kijk op de website voor meer informatie. De programma’s van Extra FM worden in het  land van Maas & Waal uitgezonden via de kabelfrequentie FM 91.4 MHz in de Waaldorpen en in de Maasdorpen & Dreumel op kabelfrequentie FM 93.1 MHz.


  Foto's opbouw

Er moet natuurlijk behoorlijk wat werk verricht worden voor het opbouwen van de Survivalrun. De zaterdag voor de Survivalrun kun je alvast een kijkje nemen achter de schermen. Kijk op www.survivalrun.info (foto's) en bekijk de foto's die zijn genomen bij het opbouwen van het parcours.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich aangemeld heeft voor deze nieuwsbrief of omdat u zich ingeschreven heeft voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2008