Nog niet ingeschreven?

Route en Plattegrond 2011

Inschrijfgeld betalen

Blijf op de hoogte

 


 

  Nog niet ingeschreven?

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Survivalrun van 26 juni a.s., meld je dan nu snel aan. Wanneer je graag op een bepaalde tijd wil starten, kun je dit aangeven. Hoe vroeger je je inschrijft hoe meer kans je maakt dat je ook daadwerkelijk kunt starten op de door jou aangegeven voorkeurstijd. Klik hier om naar de website te gaan. Verder is het voordeel van voorinschrijven dat je een korting krijgt op het inschrijfgeld. Kijk voor meer informatie op onze website.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info


  Route en Plattegrond 2011

De plattegrond voor de komende Survivalrun staat online. Klik hier om het document te openen en bekijk alvast de route.

Ook staat er op onze website een bechrijving van de route. Klik hier voor de beschrijving van de route.

Is het niet duidelijk genoeg of heeft u vragen? Stuur een mail naar info@survivalrun.info.


  Inschrijfgeld betalen

Het inschrijfgeld bij voorinschrijving voor senioren bedraagt € 6,00 en voor junioren € 4,50. Bij inschrijving op de dag zelf bedraagt het inschrijfgeld respectievelijk € 7,00 en € 5,00. Het inschrijfgeld voor de kidsrun bedraagt € 2,50 per deelnemer.

Deelnemers aan de reguliere survivalrun kunnen contant betalen bij de jurywagen. De organisatie geeft echter de voorkeur aan betaling per bank. Heb je je al ingeschreven en nog niet betaald? Maak dan het inschrijfgeld over op bankrekeningnummer 1086.16.711 t.n.v. Survivalrun onder vermelding van uw naam, bij groep s.v.p. Groepsnaam en naam contactpersoon vermelden.

De betalingen voor de Kidsrun vinden plaats contant voor de start bij de jurywagen.  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zullen de zaterdag voorafgaand aan de Survivalrun de startlijsten online worden gezet. Kijk dus zaterdagmiddag op www.survivalrun.info om na te gaan hoe laat je moet starten. Zorg dat je 15 minuten voor de genoemde starttijd aanwezig bent.

Niet alleen de starttijden, maar na de Survivalrun zullen ook de (voorlopige) uitslagen worden gepubliceerd. Ook de foto's zullen op de website gezet worden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2011