Doe mee met een Team

Start/Finish verplaatst

Survival Experience

Facebook

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis

 

 

  Doe mee met een Team

Was je van plan om alleen met de Survivalrun mee te lopen? Probeer met wat vrienden of met je teamgenoten van bijvoorbeeld het voetbal of een andere sport een team te vormen. Je kunt dan als team gezamenlijk vertrekken en je kunt dan naast de individuele prijzen ook strijden voor de teamprijzen.

Een team bestaat minimaal uit 4 en maximaal uit 5 personen. De 4 snelste tijden tellen mee voor de groepstijd. De groep zal worden ingedeeld in de categorie van de oudste deelnemer van de groep.

Je kunt eenvoudig via onze website inschrijven voor een groep.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info

Inschrijven via je mobiel of tablet? Kijk op http://m.survivalrun.info of scan onderstaande QR-code.

Survivalrun Boven-Leeuwen Facebook SurvivalrunBL Twitter
Mobiele website Survivalrun  

 


  Start/Finish verplaatst

De start en finish zijn dit jaar verplaatst naar het park Groenewoud. Aangezien er meer ruimte is in de park komt er ook een extra finishhindernis bij. De hindernis die de afgelopen jaren als laatste hindernis diende zal ook dit jaar present zijn op het plein, alleen moet daarna nog een spectaculaire hindernis worden genomen om de finish te bereiken alwaar de tijd zal worden stopgezet.

Zodra de volledige route en plattegrond beschikbaar zijn, zullen we je daar uiteraard van op de hoogte stellen.


 Paard en Wagen

Het totale parcours is ongeveer 7 km. Alleen bepaalde plekken zijn bij het grote publiek bekend om de lopers te aanschouwen. Hier willen wij als organisatie verandering in brengen. Daarom hebben wij in het leven geroepen de gratis Survival Experience.

Hiermee laten we bezoekers die ook eens wat andere hindernissen willen zien aan hun trekken komen. Er zullen gedurende de Survivalrun een drietal paard-en-wagens rondrijden die naar de mooiste plekjes rijden.

Naast het park zijn er nog 3 vaste opstapplekken met mooie en spectaculaire hindernissen om te zien. Je kunt in de koets stappen en bij de volgende halte uitstappen. De paardenkoetsen zullen elke 10 a 15 minuten bij de plaatsen arriveren. Dan kun je gewoon weer instappen en naar de volgende halte.

Dus ben je loper, nodig familie en vrienden uit om je te volgen gedurende je run. Zij kunnen kosteloos gebruik maken van de Survival Experience en zo meer van de Survivalrun zien.  Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2012