Startlijsten Online

"Gein op het plein"

Kidsrun

Organisatie

 

  

  Startlijsten Online

De voorlopige startlijsten staan op de website. Bekijk je inschrijving goed en meld eventuele fouten of wijzigingen. Belangrijk is de code, deze is belangrijk voor de tijden, prijzen, etc . Klik hier voor de voorlopige startlijst. Zo kun je alvast bekijken hoe laat je zult gaan starten. Vrijdagavond 18.00 uur sluit de voorinschrijving, daarna zal dus de definitieve startlijst worden gepubliceerd.

In de vorige nieuwsbrief hebben we reeds geschreven over de betaling. Indien je het bedrag nog niet hebt overgemaakt of contant hebt voldaan bij Hans of Rene, dan kun je Zondag bij de Jurywagen afrekenen. Volwassenen € 5,50, Jeugd € 4,00.

Mensen die niet hebben vooringeschreven, maar toch willen meedoen, kunnen zich op de dag zelf tot 14.00 uur bij de jurywagen inschrijven.


  "Gein op het Plein"

Aangezien je deze nieuwsbrief krijgt heb je je waarschijnlijk ingeschreven voor de survivalrun of de kidsrun. Als je al eerder hebt meegedaan weet je dat het tijdens de run altijd erg gezellig is rond het parcours. Bijvoorbeeld op het "Piet van Beemplein". Van hieruit start de Survivalrun en eindigt ook hier met een spectaculaire afsluitende hindernis, de zeephelling. Op het plein is verder eten en drinken te verkrijgen en gedurende de gehele dag gezellige muziek aanwezig.

Vraag dus familie, vrienden en/of kennissen om je aan te moedigen. Op het plein kunnen zij jou, en de andere deelnemers, zien vertrekken en finishen. Ook kunnen zij gaan kijken bij een van de andere hindernissen. Op onze website staat een plattegrond, daarop staan alle hindernissen en de plaatsen vermeld.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info


  Kidsrun

Voor de Kidsrun zijn geen startlijsten beschikbaar aangezien de Kidsrun start om 16.00 uur. Het deelnemersveld zal in 4 groepen worden verdeeld, te weten:

Meisjes 6 en 7 jaar
Jongens 6 en 7 jaar
Meisjes 8 en 9 jaar
Jongens 8 en 9 jaar

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, verzamelen voor de jurywagen.


  Organisatie

Het is weer zover. A.s. zondag start de 13e editie van de Survivalrun. Via deze weg wil de organisatie de deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers een sportieve en gezellige dag toewensen.

Speciaal voor alle deelnemers nog de tip, doe voorzichtig. Een snelle tijd lopen is natuurlijk erg leuk, maar zonder kleerscheuren finishen is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Wij zijn ervan overtuigd dat de 13e editie van de Survivalrun een succesvolle gaat worden.

Organisatie Survivalrun.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich aangemeld heeft voor deze nieuwsbrief of omdat u zich ingeschreven heeft voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2008