Route bekend en online

Nog niet ingeschreven?

Inschrijfgeld betalen

Op tijd melden bij de jurywagen

Blijf op de hoogte

In de Media
 

  Route bekend en online

De nieuwe route voor de Survivalrun editie 2009 is bekend en staat online op onze website. De organisatie heeft weer een flink aantal wijzigingen doorgebracht en dit alle heeft geresulteerd in een mooi en uitdagend parcours. Klik hier voor de route. Zo kun je alvast bekijken wat je te wachten staat. De plattegrond in pdf-formaat zal later deze week online staan.

  Nog niet ingeschreven?

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Survivalrun van 28 juni a.s., meld je dan nu snel aan. Wanneer je graag op een bepaalde tijd wil starten, kun je dit bij opmerkingen aangeven. Hoe vroeger je je inschrijft hoe meer kans je maakt dat je ook daadwerkelijk kunt starten op de door jou aangegeven voorkeurstijd. Klik hier om naar de website te gaan. Verder is het voordeel van voorinschrijven dat je een korting krijgt op het inschrijfgeld. Kijk voor meer informatie op onze website.

De voorinschrijving sluit vrijdag 26 juni om 17.00 uur. Schrijf dus voor deze tijd in via de website.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info


  Inschrijfgeld betalen

Het inschrijfgeld bij voorinschrijving voor senioren bedraagt € 5,50 en voor junioren € 4,00. Bij inschrijving op de dag zelf bedraagt het inschrijfgeld respectievelijk € 6,50 en € 4,50. Het inschrijfgeld voor de kidsrun bedraagt € 2,50 per deelnemer.

Deelnemers aan de reguliere survivalrun kunnen contant betalen bij de jurywagen. De organisatie geeft echter de voorkeur aan betaling per bank. Heb je je al ingeschreven en nog niet betaald? Maak dan het inschrijfgeld over op bankrekeningnummer 1086.16.711 t.n.v. Survivalrun onder vermelding van uw naam, bij groep s.v.p. Groepsnaam en naam contactpersoon vermelden.

De betalingen voor de Kidsrun vinden plaats contant voor de start bij de jurywagen.


  Op tijd melden bij de jurywagen

De startlijsten zullen worden gepubliceerd op www.survivalrun.info. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Indien je jezelf niet uiterlijk 15 minuten voor je starttijd hebt gemeld bij de jurywagen, zal je starttijd komen te vervallen en zul je worden ingedeeld op het eerstmogelijke tijdstip. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.


  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zullen de zaterdag voorafgaand aan de Survivalrun de startlijsten online worden gezet. Kijk dus zaterdagmiddag op www.survivalrun.info om na te gaan hoe laat je moet starten. Zorg dat je 15 minuten voor de genoemde starttijd aanwezig bent.

Niet alleen de starttijden, maar na de Survivalrun zullen ook de (voorlopige) uitslagen worden gepubliceerd. Ook de foto's zullen op de website gezet worden.


  Survivalrun in de Media

De afgelopen weken is er weer aandacht geweest voor de Survivalrun in o.a. de Gelderlander en de Waalkanter. Op onze website kun je deze artikelen terugvinden. Kijk op www.survivalrun.info (media) .

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich aangemeld heeft voor deze nieuwsbrief of omdat u zich ingeschreven heeft voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2009