Nog niet ingeschreven?

Fietsroute en Plattegrond beschikbaar

Inschrijfgeld betalen

Survivalrun Filmpje

 
 

  Inschrijving geopend

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Survivalrun van 27 juni a.s., meld je dan nu snel aan. Wanneer je graag op een bepaalde tijd wil starten, kun je dit aangeven. Hoe vroeger je je inschrijft hoe meer kans je maakt dat je ook daadwerkelijk kunt starten op de door jou aangegeven voorkeurstijd. Klik hier om naar de website te gaan. Verder is het voordeel van voorinschrijven dat je een korting krijgt op het inschrijfgeld. Kijk voor meer informatie op onze website.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info


  Fietsroute en Plattegrond beschikbaar

Ieder jaar ontvangt de organisatie verzoeken van mensen die de route willen meefietsen om bepaalde deelnemers of een bepaald team te volgen en aan te moedigen.

Dit jaar zijn wij deze vraag al voor met een routebeschrijving en een blanco plattegrond. Hiermee kun je je favoriete loper(s) volgens.

Is het niet duidelijk genoeg of heeft u vragen? Stuur een mail naar info@survivalrun.info.


  Inschrijfgeld betalen

Het inschrijfgeld bij voorinschrijving voor senioren bedraagt € 6,00 en voor junioren € 4,50. Bij inschrijving op de dag zelf bedraagt het inschrijfgeld respectievelijk € 7,00 en € 5,00. Het inschrijfgeld voor de kidsrun bedraagt € 2,50 per deelnemer.

Deelnemers aan de reguliere survivalrun kunnen contant betalen bij de jurywagen. De organisatie geeft echter de voorkeur aan betaling per bank. Heb je je al ingeschreven en nog niet betaald? Maak dan het inschrijfgeld over op bankrekeningnummer 1086.16.711 t.n.v. Survivalrun onder vermelding van uw naam, bij groep s.v.p. Groepsnaam en naam contactpersoon vermelden.

De betalingen voor de Kidsrun vinden plaats contant voor de start bij de jurywagen.  Survivalrun-filmpje

De Survivalrun beleeft dit jaar zijn 15e editie. Vanwege dit lustrum hebben wij een filmpje gemaakt met daarin verwerkt beelden van de afgelopen 14 georganiseerde Survivalruns.

Voor degenen die in eerdere edities hebben meegemaakt wellicht een paar mooie momenten van herkenning en voor degenen die de Survivalrun nog niet hebben meegedaan om een indruk te krijgen van wat de Survivalrun nu precies is.

Om het echte gevoel te krijgen moet je toch de 27e naar het Piet van Beemplein in Boven-Leeuwen zijn. Kijk op www.survivalrun.info voor het filmpje.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2010