Schrijf je in

Startlijsten

Kidsrun 2011

Survivalrun in de media

 


 

 Schrijf je in

Ook de 16e Survivalrun van Boven-Leeuwen beloofd weer een spectaculaire editie te worden. Traditiegetrouw zorgt de organisatie ook dit jaar weer voor een paar uitdagende nieuwe hindernissen.

Durf jij de uitdaging aan? En heb je je nog niet ingeschreven? Zorg dan snel voor je online inschrijving. Klik hier om naar de website te gaan.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info


  Startlijsten

We hebben ons voorgenomen om de eerste voorlopige startlijst op woensdag 22 juni a.s. online te zetten. Zodat je kan kijken of alles goed is doorgekomen en om eventuele wijzigingen nog tijdig te kunnen doorgeven. Houd onze website dus in de gaten.

www.survivalrun.info


  Kidsrun 2011

Ook de Kidsrun is door de organisatie dit jaar weer onder handen genomen. Ook hier zijn de nodige wijzigingen in het parcours aangebracht. Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen online worden aangemeld op de speciale Kidsrun pagina, klik hier.

De betalingen voor de Kidsrun vinden plaats contant voor de start bij de jurywagen.  Survivalrun in de media

De afgelopen weken hebben ook de lokale media aandacht besteed aan de komende editie van de Survivalrun. Een aantal artikelen hebben wij verzameld en op de website geplaatst. Heb je dus een artikel gemist, kijk hier de artikelen dan eens rustig terug.

Survivalrun in de Media

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2011