Route bekend

Nog niet ingeschreven?

Facebook

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis

 

 

 Route bekend

Ieder jaar is er veel interesse in de nieuwe route. Veel lopers willen zich voorbereiden en degene die al vaker hebben meegedaan willen graag weten waar de wijzigingen in het parcours zitten.

Daarom publiceren wij ieder jaar de route met bijbehorende plattegrond vooraf. Nu is het weer zover. De beschrijving en route in pdf staan online.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier om direct naar de website te gaan.

 


  Nog niet ingeschreven?

Voorinschrijven is aantrekkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven hoe laat je wil starten. Ben je op tijd met inschrijven, dan is de kans groot dat je kunt starten op je voorkeurtijd.

Ook is het voordeliger om vooraf in te schrijven. Het inschrijfgeld is dan namelijk lager.

Heb je je nog niet ingeschreven. Schrijf je eenvoudig in via onze website:

Inschrijven Individuelen
Inschrijven Groepen
Inschrijven Kidsrun  Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2012