Flyer Survivalrun en Kidsrun

Online inschrijven

Bereid je voor met de 8 van Boveneind

Help ons naar 200 likes

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis
Keurslager Lemmers
Nico van Swam
Schadenet Rivierenland

In samenwerking met:

Actief Maas en Waal

 

 Flyer Survivalrun en Kidsrun

De flyers van de Survivalrun en Kidsrun zijn gepubliceerd op onder andere onze facebookpagina Facebook.com/SurvivalrunBL

Wil je ze downloaden? Dat kan hier: Flyer Survivalrun Flyer Kidsrun

 


  Online inschrijven

Schrijf je eenvoudig in op onze website voor de Survivalrun en de Kidsrun. Het kan allemaal digitaal. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Voorinschrijven is aantrekkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven hoe laat je wil starten. Ben je op tijd met inschrijven, dan is de kans groot dat je kunt starten op je voorkeurtijd.

Ook is het voordeliger om vooraf in te schrijven. Het inschrijfgeld is dan namelijk lager.

Heb je je nog niet ingeschreven. Schrijf je eenvoudig in via onze website:

Inschrijven Individuelen
Inschrijven Groepen
Inschrijven Kidsrun


  Bereid je voor met de 8 van Boveneind

Naast de survivalrun heeft Boven-Leeuwen nog een fantastisch sportevenement: De 8 van Boveneind. Dit hardloopevenement wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Elk jaar is De 8 van Boveneind gegroeid. Dit jaar is voor de echte survival lopers een interessant onderdeel aan het programma toegevoegd: de PK Trailrun. Bij dit onderdeel gaan de lopers de strijd aan met de kilometers over onverhard terrein. De Uiterwaarden in Boven-Leeuwen lenen zich hier goed voor, met stukken dijk, grasland en strand is er veel afwisseling en wordt het lopen een stuk zwaarder dan het lopen over asfalt. Men kan kiezen tussen een afstand van 8 en 16 kilometer.

Voor de lopers die liever een reguliere hardloopwedstrijd lopen, is er de mogelijkheid om te kiezen voor 3, 5, of 10 kilometer. Ook aan de jeugd is natuurlijk gedacht. Zij kunnen deelnemen aan de volgende afstanden: 0,5 km (1-6 jaar), 1 km (7-9 en 10-12 jaar) en 3,3 km (12-15 jaar).

Het parcours heeft de vorm van een 8, waardoor je meerdere malen langs het Start/Finish plein komt. Hier krijg je een steuntje in de rug van de toeschouwers die je aanmoedigen.

Je bent van harte uitgenodigd om op 10 mei deel te nemen aan de 8 van Boveneind.


  Help ons naar 200 likes

Draag jij de Survivalrun Boven-Leeuwen een warm hart toe? Like dan onze facebookpagina. We zijn hard op weg naar de 200 likes. Dus doe je mee? Like onze pagina dan ook op Facebook, dan gaan we ruim over de 200 likes. Alvast bedankt. Facebook.com/SurvivalrunBL

Ook kun je ons volgen op Twitter.com/SurvivalrunBL

Blijf altijd up-to-date.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2014