Geslaagde Survivalrun

Uitslagen

Video

Foto's

Reacties

Survivalrun 2009

  

  Geslaagde Survivalrun

De 13e editie van de Survivalrun Boven-Leeuwen was weer een doorslaand succes. Het record aantal deelnemers werd verbroken, het weer was goed en de sfeer op het plein was er gezellig.

Door medewerking van vele vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk geweest om van deze 13e editie een zeer geslaagd evenement te maken. De organisatie dankt daarom ook via deze weg eenieder die heeft meegeholpen aan de Survivalrun.

Veel lopers hebben het parcours volbracht. De ene deelnemer wilde zo snel mogelijk het parcours over om de snelste tijd neer te zetten. Anderen waren voor het (gezamelijke) plezier begonnen aan de Survivalrun.


  Uitslagen

Alle uitslagen zijn bekend en zijn gepubliceerd op de website, klik hier om naar de uitslagen te gaan.

Uiteraard hebben wij de uitslagen diverse malen gecheckt, het is echter mogelijk dat er fouten zijn geslopen in de uitslagen.

Eventuele fouten kun je doorgeven per mail: info@survivalrun.info


  Foto's

Twee fotografen hebben de afgelopen Survivalrun uitgebreid gefotografeerd. Vele deelnemers zijn op de gevoelige plaat vastgelegd, wie weet sta jij er ook op. Op onze website staan twee links naar de fotoalbums.

Klik hier om naar de fotopagina te gaan. Heb je zelf nog leuke foto's, mail ze dan naar info@survivalrun.info.


  Video

Op onze website kun je een video bekijken met bijna 4 minuten aan materiaal van de afgelopen Survivalrun. Deze video is gemaakt en beschikbaar gesteld door Edward Bokken van VSB Videoproducties te Boven-Leeuwen, klik hier voor de link naar de website van VSB Videoproducties.

De Film bekijken? Op onze voorpagina staat een link, Klik hier


  Reacties

Wij, de organisatoren van de Survivalrun, evalueren ieder jaar de Survivalrun om na te gaan wat er nog verbeterd kan worden.

Maar wie kan ons meer vertellen over de afgelopen survivalrun dan jij, de deelnemer aan de Survivalrun. Laat ons dus weten wat je vond van de Survivalrun, heb je opmerkingen, ideeen over bijv. het parcours of nieuwe hindernissen? Mail dan naar info@survivalrun.info


  Survivalrun 2009

In 2009 zal de 14e editie van de Survivalrun worden georganiseerd. Als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvang je volgend jaar automatisch de informatie over de volgende Survivalrun.

We gaan ervan uit dat we je volgend jaar terugzien.

De Organisatie van de SurvivalrunU ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich aangemeld heeft voor deze nieuwsbrief of omdat u zich ingeschreven heeft voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2008