Voorlopige Startlijst

Kidsrun

Laat je aanmoedigen

Sponsoren

Blijf op de hoogte

 
 

  Voorlopige Startlijst Online

De voorlopige startlijsten staan op de website. Bekijk je inschrijving goed en meld eventuele fouten of wijzigingen. Belangrijk is de code, deze is belangrijk voor de tijden, prijzen, etc . Klik hier voor de voorlopige startlijst. Zo kun je alvast bekijken hoe laat je zult gaan starten.

Heb je je nog niet ingeschreven? Regel dit dan snel via www.survivalrun.info.

Vrijdagavond 26 juni a.s. 17.00 uur sluit de voorinschrijving, daarna zal dus de definitieve startlijst worden gepubliceerd.

Om de starttijden te kunnen handhaven is het van belang dat iedereen zich uiterlijk 15 minuten voor de starttijd heeft aangemeld bij de Jurywagen. Als je te laat bent, komt je starttijd te vervallen en zul je worden ingedeeld op de eerst mogelijke vrije starttijd.

Mensen die niet hebben vooringeschreven, maar toch willen meedoen, kunnen zich op de dag zelf nog tot 14.00 uur bij de jurywagen inschrijven. Gezien de volle bezetting kan het zijn dat er wel een wachttijd is.


  Kidsrun

Voor de Kidsrun zijn geen startlijsten beschikbaar aangezien de Kidsrun start om 16.00 uur. Het deelnemersveld zal in 4 groepen worden verdeeld, te weten:

Meisjes 6 en 7 jaar
Jongens 6 en 7 jaar
Meisjes 8 en 9 jaar
Jongens 8 en 9 jaar

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, verzamelen voor de jurywagen.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de kidsrun, doe dat dan eenvoudig online, klik hier.


 Laat je aanmoedigen

Aangezien je deze nieuwsbrief krijgt heb je je waarschijnlijk ingeschreven voor de survivalrun of de kidsrun. Als je al eerder hebt meegedaan weet je dat het tijdens de run altijd erg gezellig is rond het parcours. Bijvoorbeeld op het "Piet van Beemplein". Van hieruit start de Survivalrun en eindigt ook hier met een spectaculaire afsluitende hindernis, de zeephelling. Op het plein is verder eten en drinken te verkrijgen en gedurende de gehele dag gezellige muziek aanwezig.

Vraag dus familie, vrienden en/of kennissen om je aan te moedigen. Op het plein kunnen zij jou, en de andere deelnemers, zien vertrekken en finishen. Ook kunnen zij gaan kijken bij een van de andere hindernissen. Op onze website staat een plattegrond, daarop staan alle hindernissen en de plaatsen vermeld.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info


  Sponsoren

Langs deze weg wil de organisatie van de Survivalrun de sponsoren bedanken die de Survivalrun en Kidsrun mogelijk maken. Onze hoofdsponsor:
Sporteon
en de subsponsoren:

De Agave
APK Voetbalschool
Willems Constructie BV
Harlekijn
Alex van Gruijthuijsen
C1000 van Leeuwen
v Barneveld Hengelsport
De Rijk Kantoorshop
Cafe "The Old Sailor"
Global Paint Products
Dagwinkel Boven-Leeuwen

en de overige sponsoren die in het programmaboek staan vermeld.


  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zullen de zaterdag voorafgaand aan de Survivalrun de startlijsten online worden gezet. Kijk dus zaterdagmiddag op www.survivalrun.info om na te gaan hoe laat je moet starten. Zorg dat je 15 minuten voor de genoemde starttijd aanwezig bent.

Niet alleen de starttijden, maar na de Survivalrun zullen ook de (voorlopige) uitslagen worden gepubliceerd. Ook de foto's zullen op de website gezet worden.


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven heeft voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2009