Voorlopige Startlijst online

Kidsrun

Gein op het Plein

Sponsoren

Blijf op de Hoogte

 
 

  Voorlopige Startlijst Online

De voorlopige startlijsten staan op de website. Bekijk je inschrijving goed en meld eventuele fouten of wijzigingen. Belangrijk is de code, deze is belangrijk voor de tijden, prijzen, etc . Klik hier voor de voorlopige startlijst. Zo kun je alvast bekijken hoe laat je zult gaan starten.

Heb je je nog niet ingeschreven? Regel dit dan snel via www.survivalrun.info.

Volgende week, vrijdagmiddag 25 juni, om 17.00 uur sluit de voorinschrijving, daarna zal dus de definitieve startlijst worden gepubliceerd.

Om de starttijden te kunnen handhaven is het van belang dat iedereen zich uiterlijk 15 minuten voor de starttijd heeft aangemeld bij de Jurywagen. Als je te laat bent, komt je starttijd te vervallen en zul je worden ingedeeld op de eerst mogelijke vrije starttijd.

Mensen die niet hebben vooringeschreven, maar toch willen meedoen, kunnen zich op de dag zelf nog tot 14.00 uur bij de jurywagen inschrijven. Gezien de volle bezetting kan het zijn dat er wel een wachttijd is.


  Kidsrun

Voor de Kidsrun zijn geen startlijsten beschikbaar aangezien de Kidsrun start om 16.00 uur. Het deelnemersveld zal in 4 groepen worden verdeeld, te weten:

Meisjes 6 en 7 jaar
Jongens 6 en 7 jaar
Meisjes 8 en 9 jaar
Jongens 8 en 9 jaar

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, verzamelen voor de jurywagen.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de kidsrun, doe dat dan eenvoudig online, klik hier.


 Gein op het plein

Doe je mee aan de Survivalrun of Kidsrun? Vraag dan familie, vrienden en kennissen om je aan te moedigen.

Op het plein is de start te zien en de laatste hindernis, de specaculaire zeephelling met de afsprong via de brandweerpaal aan het eind.

Ook is er muziek en een hapje en een drankje verkrijgbaar. Je supporters zullen zich vermaken op het plein.

Ook kunnen ze je volgen, hiervoor staan een blanco plattegrond en routebeschrijving voor fietsers op onze website.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info  Sponsoren

Langs deze weg wil de organisatie van de Survivalrun de sponsoren bedanken die de Survivalrun en Kidsrun mogelijk maken. Onze hoofdsponsor:
Sporteon
en de subsponsoren:

De Agave
APK Voetbalschool
Willems Constructie BV
Harlekijn
Alex van Gruijthuijsen
C1000 van Leeuwen
Jan Burger Auto's
De Rijk Kantoorshop
Global Paint Products
Cafe "The Old Sailor"
Troefmarkt D'n Dries

en de overige sponsoren die in het programmaboek staan vermeld.  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Zo zullen de zaterdag voorafgaand aan de Survivalrun de definitieve startlijsten online worden gezet. Kijk dus zaterdagmiddag op www.survivalrun.info om na te gaan hoe laat je moet starten. Zorg dat je 15 minuten voor de genoemde starttijd aanwezig bent.

Niet alleen de starttijden, maar na de Survivalrun zullen ook de (voorlopige) uitslagen worden gepubliceerd. Ook de foto's zullen op de website gezet worden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2010