Survivalrun in de media

Online Inschrijven

Voorkeurstijd

Facebook

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis

 

 

 Survivalrun in de media

De datum voor de 17e editie van de Survivalrun Boven-Leeuwen nadert met rasse schreden. Over ruim 3 weken is het zover. Dan zal om 11.00 uur het startsein gegeven worden voor de eerste lopers.

Uiteraard zijn de voorbereidingen in volle gang. Ook de media heeft het evenement weer opgepikt. Zo werd er gisteren, donderdag 31 mei, door de Gelderlander uitgebreid aandacht besteed aan de komende editie. Zoals al eerder in de nieuwsbrief vermeld zijn er enkele aanpassingen dit jaar, ook deze worden in het stuk in de Gelderlander besproken.

Eerder stond er al een stuk in de Waalkanter. Op onze website kun je, indien je de krant hebt gemist, deze berichten teruglezen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier om direct naar de pagina te gaan.

 


  Online Inschrijven

Je kunt je voor de Survivalrun inschrijven via het papieren inschrijfformulier, maar ook direct online. Het voordeel is dat je meteen een bevestiging van je inschrijving krijgt. Schrijf je eenvoudig in via onze website:

Inschrijven Individuelen
Inschrijven Groepen
Inschrijven Kidsrun Voorkeurstijd

Heb je je al ingeschreven? Kijk dan even op je bevestiging. Staat de voorkeurstijd ingevuld? Indien er niets staat ingevuld, is deze ook niet bij ons binnengekomen. Dit door een technische storing. Dit is inmiddels verholpen.

Staat er geen voorkeurstijd bij je bevestiging, maar heb je wel een voorkeur om op een bepaalde tijd te starten? Mail ons dan even met je naam of de naam van je groep en geef alsnog je voorkeurstijd op.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier


  Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2012