Aftellen is begonnen

Samen lopen

Bevestiging Inschrijving

Survivalrun in de media

Facebook / Twitter

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis
Keurslager Lemmers
Nico van Swam
Schadenet Rivierenland

In samenwerking met:

Actief Maas en Waal

 

 Aftellen is begonnen

Nog minder dan een maand tot de 19e editie van start gaat. Op onze website tellen we af naar het moment dat het eerste startschot wordt gelost op 22 juni a.s. om 11.00 uur.

Uitgaande van de vele interesse die er voor dit evenement is door diverse lokale media en het grote aantal inschrijvingen dat nu al binnen is, samen met het uitdagende parcours dat is uitgezet en de inzet vele vrijwilligers, zijn alle ingrediënten voor een succesvol evenement aanwezig.

Kijk voor onze aftelklok op www.survivalrun.info


  Samen lopen

Veel vragen die we via e-mail krijgen is of het mogelijk is om met anderen samen te lopen. Dit is mogelijk. Een groepsinschrijving kan maximaal 5 deelnemers bevatten. Maar als je met een groep van 7 personen bent, dan kun je 1 groep van 5 deelnemers inschrijven en de overige 2 deelnemers als individueel. Daarna kun je een e-mail sturen waarin je verzoekt om samen te kunnen starten.

Zo kun je met meerdere personen tegelijkertijd deelnemen. Heb je toch nog vragen? Mail dan naar info@survivalrun.info

Heb je je nog niet ingeschreven. Schrijf je eenvoudig in via onze website:

Inschrijven Individuelen
Inschrijven Groepen
Inschrijven Kidsrun


  Bevestiging Inschrijving

Een andere veelgestelde vraag gaat over de bevestiging van de inschrijving. Het blijkt dat spamfilters van e-mailaccounts als hotmail en gmail de bevestiging van onze organisatie aanmerken als Spam.

Heb je geen bevestiging ontvangen? Kijk dan even in je Spam-map. Kun je de bevestiging dan nog niet vinden? Stuur dan een mail naar info@survivalrun.info.


 Survivalrun in de media

Ook dit jaar houden we je weer op de hoogte van alles wat er in de media over de Survivalrun wordt geschreven en gezegd. Op onze website onder de knop "in de media" kun je alle publicaties terugvinden. Niet alleen van dit jaar, maar ook van voorgaande jaren, mocht je het leuk vinden om dat te lezen. Klik hier om direct naar de juiste pagina te gaan.


Facebook / Twitter

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Ook kun je ons volgen op Twitter. Kijk op Twitter.com/SurvivalrunBL

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2014