Voorinschrijving sluit om 17.00 uur vandaag

Definitieve startlijst online

Kidsrun

Woord van de Organisatie

Blijf op de hoogte

 
 

  Voorinschrijving sluit om 17.00 uur

Vanaf 17.00 uur is de voorinschrijving gesloten. Wil je je nog inschrijven, doe dat dan via www.survivalrun.info. Je kunt je eventueel ook nog op de dag zelf inschrijven. Gezien de volgeplande starttijden aan het begin, adviseren wij je om tussen 13.30 uur en 14.00 uur in te schrijven.

Je maakt inschrijven op de dag zelf gemakkelijker door een inschrijfformulier te downloaden op de website, deze in te vullen en deze op de dag zelf af te geven bij de Jurywagen.


  Definitieve startlijst online

De definitieve startlijsten staan op de website. Bekijk je inschrijving goed en meld eventuele fouten of wijzigingen. Belangrijk is de code, deze is belangrijk voor de tijden, prijzen, etc . Klik hier voor de voorlopige startlijst. Zo kun je alvast bekijken hoe laat je zult gaan starten.

Om de starttijden te kunnen handhaven is het van belang dat iedereen zich uiterlijk 15 minuten voor de starttijd heeft aangemeld bij de Jurywagen. Als je te laat bent, komt je starttijd te vervallen en zul je worden ingedeeld op de eerst mogelijke vrije starttijd.


 Kidsrun

Voor de Kidsrun zijn geen startlijsten beschikbaar aangezien de Kidsrun start om 16.00 uur. Het deelnemersveld zal in 4 groepen worden verdeeld, te weten:

Meisjes 6 en 7 jaar
Jongens 6 en 7 jaar
Meisjes 8 en 9 jaar
Jongens 8 en 9 jaar

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, verzamelen voor de jurywagen.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@survivalrun.info


  Woord van de organisatie

Eindelijk is het weer zover. Na vele vergaderingen en voorbereidingen start a.s. zondag de 14e editie van de Survivalrun. Via deze weg wil de organisatie alle deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers een sportieve en gezellige dag toewensen.

Voor alle deelnemers: doe voorzichtig. Een snelle tijd lopen is natuurlijk erg leuk, maar het belangrijkst is zonder kleerscheuren de finish te halen. Zoals elk jaar eindigt de Survivalrun weer met de "beruchte" zeephelling. Veel plezier!

Wij zijn ervan overtuigd dat ook de 14e editie van de Survivalrun een succesvolle gaat worden.

Organisatie Survivalrun.


  Blijf op de hoogte

Via onze website houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Survivalrun. Na de Survivalrun zullen de (voorlopige) uitslagen worden gepubliceerd. Ook de foto's zullen op de website gezet worden.

Heb je zelf leuke foto's of filmpjes van de Survivalrun? Mail deze dan naar info@survivalrun.info en wellicht worden ze gepubliceerd op de website.


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven heeft voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2009