Nog ruim 2 weken...

Nieuw: Rad van Fortuin op het plein

Survival Experience

Online Inschrijven

Facebook

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis

 

 

 Nog ruim 2 weken...

en dan is het zover. De 17e editie van de Survivalrun Boven-Leeuwen. Wij als organisatie zijn al maanden bezig met de voorbereiding en wij zijn ervan overtuigd dat alle ingredienten voor een prachtige sportieve dag aanwezig zijn.

In deze nieuwsbrief nog een bericht over een Rad van Fortuin dat zal worden geintroduceerd en we halen nog even kort de Survival Experience aan.


 Nieuw: Rad van Fortuin op het plein

Een van onze nieuwe hoofdsponsors, Clever Fit, zal op het plein aanwezig zijn met een Rad van Fortuin. Hierbij zullen prachtige prijzen te winnen zijn voor eenieder die op het plein is.

Tussen 14.00 uur en 17.00 uur is het Rad met tussenpozen actief. Iedere bezoeker mag een keer draaien aan het Rad. Altijd prijs. Tijdens de prijsuitreiking wordt ook 2 keer aan het rad gedraaid. Men verloot dan 2 x een half jaar gratis sporten. Alle volwassenen die tijdens de prijsuitreiking aanwezig zijn op het plein, ontvangen een lot.

Dus blijf tot de prijsuitreiking en misschien maak jij wel kans op een van deze mooie prijzen.


 Survival Experience

Nieuw dit jaar is de Survival Experience. Eeder hebben wij hierover al bericht, graag willen wij hier nog even de aandacht op vestigen.

Wat is namelijk de Survival Experience? Hiermee willen wij de bezoekers de mogelijkheid geven om meer hindernissen te zien van onze Survivalrun. De totale run beslaat ruim 7 kilometer. De meeste bezoekers zien hiervan alleen het gedeelte op het plein.

Maar met onze Survival Experience willen wij iedereen de mogelijkheid geven om meer actie te zien. Tijdens het evenement zullen 3 paard en wagens rond het parcours rijden en naast het start/finish plein nog 3 andere spectaculaire locaties aandoen. Hierdoor kun je nog beter de Surivalrun ervaren.

Dus vragen wij de deelnemers om familie, vrienden, kennissen etc. mee te nemen om dit mooie evenement mee te maken, zonder zelf het parcours te hoeven lopen.


  Online Inschrijven

Je kunt je voor de Survivalrun inschrijven via het papieren inschrijfformulier, maar ook direct online. Het voordeel is dat je meteen een bevestiging van je inschrijving krijgt. Schrijf je eenvoudig in via onze website:

Inschrijven Individuelen
Inschrijven Groepen
Inschrijven KidsrunJe ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier


  Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2012