Inschrijving nog tot vrijdag geopend

Kidsrun

Samen lopen

Publiek

Facebook

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Actief Maas en Waal
Curis

 

 

 Inschrijving nog tot vrijdag geopend

De voorinschrijving voor de Survivalrun sluit vrijdag 21 juni om 17.00 uur.

Heb je je nog niet ingeschreven en wil je wel meedoen? Schrijf je dan nog snel in via onze website. Hieronder de links om direct in te schrijven.

Inschrijven Individuelen
Inschrijven Groepen
Inschrijven Kidsrun!Kidsrun

Voor de Kidsrun kun je je ook online inschrijven. Je kunt je ook nog op de dag zelf inschrijven van 15.30 uur tot 16.30 uur bij de jurywagen.

Om ongeveer 17.00 uur begint de Kidsrun.

De Kidsrun is voor kinderen van 6,7,8 en 9 jaar oud.

De kosten ad € 5,-- dienen gepast en contant te worden voldaan bij de jurywagen.

Samen lopen

We krijgen veel vragen van inschrijvers of het mogelijk is om samen te lopen. Dit is zeker mogelijk, aangezien er elke starttijd ong. 10 personen tegelijkertijd kunnen starten.

Je kunt eenvoudig een mail sturen naar info@survivalrun.info en wij zullen rekening houden met je voorkeur. Ben je dus niet met genoeg personen om een groep te vormen (min. 4 personen), dan kun je dus alsnog samen starten.

Je loopt dan uiteraard alleen me voor de individuele tijd en niet voor de groepstijd.


 Publiek

Voor het tweede jaar op rij zijn de Start en Finish in het Park Groenewoud. Hierdoor hebben wij als organisatie meer mogelijkheden gekregeven voor vertier op het plein. Hier hebben wij dan ook zeker gebruik van gemaakt.

Met het uitgebreide terras, muzikaal entertainment, de snackhoek en meer, proberen we ook het publiek een onvergetelijk evenement te laten meemaken.

Nodig dus vrienden, familie en kennissen uit om te komen kijken naar je prestaties in deze Survivalrun.


Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2013