Geslaagde 14e Survivalrun

Uitslagen

Foto's

Reacties

Blijf op de hoogte

 
 

  Geslaagde 14e Survivalrun

Ook de 14e editie van de Maas en Waalse Survivalrun te Boven-Leeuwen was weer een doorslaand succes. Het record aantal deelnemers werd alweer verbroken. Meer dan 400 deelnemers zijn van start gegaan. Het weer was goed tot ongeveer 16.00 uur, net het moment dat de Kidsrun begon.

Door medewerking van vele vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk geweest om van deze 14e editie een zeer geslaagd evenement te maken. De organisatie dankt daarom ook via deze weg eenieder die heeft meegeholpen aan de Survivalrun.

Veel lopers hebben het parcours volbracht. De ene deelnemer wilde zo snel mogelijk het parcours over om de snelste tijd neer te zetten. Anderen waren voor het (gezamelijke) plezier begonnen aan de Survivalrun.


  Uitslagen

Alle uitslagen zijn bekend en zijn gepubliceerd op de website, klik hier om naar de uitslagen te gaan.

Uiteraard hebben wij de uitslagen diverse malen gecheckt, het is echter mogelijk dat er fouten zijn geslopen in de uitslagen.

Eventuele fouten kun je doorgeven per mail: info@survivalrun.info


 Foto's

Twee fotografen hebben de afgelopen Survivalrun uitgebreid gefotografeerd. Vele deelnemers zijn op de gevoelige plaat vastgelegd, wie weet sta jij er ook op. Op onze website staan twee links naar de fotoalbums.

Klik hier om naar de fotopagina te gaan.

Daarnaast hebben ook de dames van "Van Origine niet blond" een paar foto's gemaild, ook deze zijn gepubliceerd op de website.
Heb je zelf nog leuke foto's, mail ze dan naar info@survivalrun.info.


  Reacties

Wij, de organisatoren van de Survivalrun, evalueren ieder jaar de Survivalrun om na te gaan wat er nog verbeterd kan worden.

Maar wie kan ons meer vertellen over de afgelopen survivalrun dan jij, de deelnemer aan de Survivalrun. Laat ons dus weten wat je vond van de Survivalrun, heb je opmerkingen, ideeen over bijv. het parcours of nieuwe hindernissen? Mail dan naar info@survivalrun.info


  Survivalrun 2010

In 2010 zal de 15e editie van de Survivalrun worden georganiseerd. Een bijzonder jaar voor de organisatoren en tijdens deze editie zullen we dan ook weer een paar leuke verrassingen in petto hebben.

Als je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvang je volgend jaar automatisch de informatie over de volgende Survivalrun.

We gaan ervan uit dat we je volgend jaar terugzien.

De Organisatie van de Survivalrun


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven heeft voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2009