Nog 1 week ...

Kidsrun

Samen lopen

Publiek

Facebook

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis

 

 

 Nog 1 week...

Je kunt nog 1 week voorinschrijven voor de 17e editie van de Survivalrun Vrijdag 22 juni om 17.00 uur zal de voorinschrijving sluiten. Indien je dan nog niet hebt ingeschreven, kun je je zondag melden vanaf 12.00 uur bij de jurywagen om je in te schrijven.

Wil je je alsnog inschrijven? Kijk dan op www.survivalrun.info


 Kidsrun

Voor de Kidsrun kun je je ook online inschrijven. Je kunt je ook nog op de dag zelf inschrijven van 15.30 uur tot 16.30 uur bij de jurywagen.

Om ongeveer 17.00 uur begint de Kidsrun.

De Kidsrun is voor kinderen van 6,7,8 en 9 jaar oud.

De kosten ad € 5,-- dienen gepast en contant te worden voldaan bij de jurywagen.

 Samen Lopen

We krijgen veel vragen van inschrijvers of het mogelijk is om samen te lopen. Dit is zeker mogelijk, aangezien er elke starttijd ong. 10 personen tegelijkertijd kunnen starten.

Je kunt eenvoudig een mail sturen naar info@survivalrun.info en wij zullen rekening houden met je voorkeur. Ben je dus niet met genoeg personen om een groep te vormen (min. 4 personen), dan kun je dus alsnog samen starten.

Je loopt dan uiteraard alleen me voor de individuele tijd en niet voor de groepstijd.


  Publiek

Zoals we eerder hebben geschreven hebben we door het verplaatsen van de Start/Finish naar het park meer mogelijkheden voor vertier op het plein.

Met het uitgebreide terras, het rad van fortuin, muzikaal entertainment, de snackhoek en meer, proberen we ook het publiek een onvergetelijk evenement te laten meemaken.

Nodig dus vrienden, familie en kennissen uit om te komen kijken naar je prestaties in deze Survivalrun.Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier


  Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2012