Voorlopige startlijst online

Nog 3 dagen inschrijven

Inschrijven op zondag

Succes

Facebook

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Actief Maas en Waal
Curis

 

 

 Inschrijving nog tot vrijdag geopend

De voorlopige startlijst voor de editie van aanstaande zondag staat online. Het aantal inschrijvingen overtreft het aantal van vorig jaar ruimschoots. Daarom is besloten om elke 3 minuten een groep te laten vertrekken.

Controleer je inschrijving goed. Belangrijk is dat de code die staat vermeld, juist is. Op de pagina van de startlijst staat de uitleg van de categorie-indeling.

Eventuele wijzigingen/correcties kunnen nog tot aanstaande vrijdag 17.00 uur worden gemaild naar info@survivalrun.info.

Ga naar de startlijst door op onderstaande button te klikken:Nog 3 dagen inschrijven

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Survivalrun van aanstaande zondag. Schrijf je nog snel in om er zeker van te zijn dat je een starttijd hebt.

Indien alle startnummers zijn vergeven, kun je nog wel inschrijven, alleen zal er geen tijdregistratie plaatsvinden.

Inschrijven Individuelen
Inschrijven Groepen
Inschrijven Kidsrun!


Inschrijven op zondag

Inschrijven op zondag is nog wel mogelijk. Alleen wanneer alle startnummers vergeven zijn, zal er geen tijdregistratie plaatsvinden.

Wij adviseren je dan wel om je te melden vanaf 13.00 uur. Gezien het grote aantal deelnemers is de kans groot dat je een tijd moet wachten om te kunnen starten wanneer je vroeger komt.


 Succes

Wij als organisatie wensen alle deelnemers aanstaande zondag een sportieve en gezellige dag toe. Wij hebben geprobeerd weer een mooi uitdagend parcours te maken met zowel bekende als nieuwe spectaculaire hindernissen.

We hopen de deelnemers en de aanhang die komt aanmoedigen te mogen verwelkomen vanaf 11.00 uur in het Park Groenewoud.

Tot zondag!


Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2013