Startlijst online

Nog 2 dagen inschrijven

Inschrijven op zondag

Succes

Facebook

 

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Curis

 

 

 Startlijst online

De voorlopige startlijst 2012 staat online. Bekijk je starttijd en check of alle gegevens correct zijn. Wijzigingen kun je nog tot vrijdag 17.00 uur per mail doorgeven. Zorg dat je je zondag minimaal 15 tot 20 minuten voor je starttijd hebt gemeld bij de jurywagen.

Ga naar de Startlijst


 Nog 2 dagen inschrijven

Voorinschrijven kan nog tot morgen 17.00 uur. Dus wil je meedoen, schrijf je dan in via de website, zodat je van tevoren weet wanneer je kunt starten.

Inschrijven Individuelen
Inschrijven Groepen
Inschrijven Kidsrun


 Inschrijven op Zondag

Wil je je nog niet inschrijven, maar wil je dit Zondag tijdens de Survivalrun pas doen, dan adviseren wij je om je te melden vanaf 13.00 uur. Gezien het grote aantal deelnemers is de kans groot dat je een tijd moet wachten om te kunnen starten wanneer je vroeger komt.

Om de doorloop te bevorderen bij de inschrijving, verzoeken wij je beleefd om het inschrijfformulier te downloaden en vast helemaal in te vullen. Dit kun je dan zondag meenemen.

Inschrijfformulier


 Succes

Wij als organisatie wensen alle deelnemers aanstaande zondag een sportieve en gezellige dag toe. Wij hebben geprobeerd weer een mooi uitdagend parcours te maken met zowel bekende als nieuwe spectaculaire hindernissen.

Tot zondag.  Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2012