Inschrijving gesloten

Laat je aanmoedigen

Wedstrijdreglement

Facebook

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Actief Maas en Waal
Curis

 

 

 Inschrijving gesloten

De inschrijving is gesloten. Een record-aantal deelnemers heeft zich ingeschreven.

Kijk goed op de website naar je starttijd en zorg dat je tijdig aanwezig bent.

Gezien het grote aantal inschrijvingen en de verwachtte drukte, willen wij je vragen om 30 minuten voor de starttijd bij de Jurywagen je startnummer op te halen!

Ga naar de startlijst door op onderstaande button te klikken:Laat je aanmoedigen

Wat is er nou leuker dan aangemoedigd worden door familie en vrienden als jij deze prestatie neerzet om aan de Survivalrun mee te doen.

Ook voor de supporters wordt gezorgd. Er is muziek in het park, eten en drinken zijn te verkrijgen en op het terras hebben ze een prachtig uitzicht op de start en de laatste hindernissen bij de Finish.


Wedstrijdregelement

Neem voor de zekerheid het wedstrijdreglement nog een keer door, zodat je weet wat je te wachten staat en waar je je aan moet houden.

Wedstrijdreglement klik hier.Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2013