Survivalrun 2013

Uitslagen staan online

Foto's staan online

Help ons: Evaluatieformulier

Facebook

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Actief Maas en Waal
Curis

 

 

Survivalrun 2013

De 18e editie van de Survivalrun zit er weer op. Mede dankzij de hulp van ruim honderd vrijwilligers en de deelname van 616 sportievelingen is het een zeer geslaagd evenement geweest.

Gelukkig was het weer gedurende het grootste gedeelte van de dag ook goed, waardoor alle ingrediënten aanwezig waren om er een hele mooie dag van de maken.

De Kidsrun had ook een record aantal deelnemers, 50.

Wij als organisatie willen op deze wijze iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt. En tot volgend jaar!Uitslagen staan online

De uitslagen van de gisteren gehouden Surivalrun en Kidsrun staan online. Klik op onderstaande button om meteen naar de uitslagen te gaan.

Uitslagen 2013, klik hier!


Foto's staan online

Wij hebben foto's online gezet. Wil jij weten of jij er op staat? Klik dan op onderstaande button.

Uitslagen 2013, klik hier!


Help ons: Evaluatieformulier

Uiteraard doen wij er alles aan om de Survivalrun zo goed mogelijk te organiseren en het parcours uitdagend en afwisselend te houden.

Graag horen wij jouw mening. Wat vond je van het parcours, de organisatie en het evenement in het algemeen. Heb je nog tips of op- aanmerkingen, dan horen wij dat ook graag. Hiermee kunnen wij wellicht volgend jaar enkele aanpassingen doorvoeren.

Klik hier voor het evaluatieformulier


Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2013