Nog meer foto's online

Bedankt en tot volgend jaar

Help ons: Evaluatieformulier

Facebook

Clever Fit Beneden Leeuwen
Intersport Beneden Leeuwen
Actief Maas en Waal
Curis

 

 

Nog meer foto's online

Er staan nog meer foto's online op onze website. Wil je de foto's bekijken, klik dan hieronder op de button. Heb je zelf foto's die je wilt insturen en die wij op de website mogen zetten? Mail deze dan naar info@survivalrun.info.

Fotos 2013, klik hier!Bedankt en tot volgend jaar

Dit is de laatste nieuwsbrief voor dit jaar. Namens de organisatie dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan de afgelopen editie van de Survivalrun.

Wij gaan binnenkort een evaluatie houden en zullen daarin ook de door jullie ingezonden evaluatieformulieren meenemen. Heb je nog geen evaluatieformulier ingevuld? Kijk dan hieronder. Je kunt nog een paar dagen een evaluatieformulier invullen.

Volgend jaar zullen we je weer verder informeren over de Survivalrun van 2014. Dus tot volgend jaar!Help ons: Evaluatieformulier

Uiteraard doen wij er alles aan om de Survivalrun zo goed mogelijk te organiseren en het parcours uitdagend en afwisselend te houden.

Graag horen wij jouw mening. Wat vond je van het parcours, de organisatie en het evenement in het algemeen. Heb je nog tips of op- aanmerkingen, dan horen wij dat ook graag. Hiermee kunnen wij wellicht volgend jaar enkele aanpassingen doorvoeren.

Klik hier voor het evaluatieformulier


Facebook

Heb je zelf een facebook-account en wil je op de hoogte blijven van alles wat met de Survivalrun te maken heeft? Ga dan naar Facebook.com/SurvivalrunBL en klik op "vind ik leuk". Dan houden wij je op de hoogte. Op onze Facebookpagina kun je ook foto's en video's vinden. Stuur de link ook door aan al je vrienden.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je jezelf hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief of omdat je je hebt ingeschreven voor de Survivalrun. Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier

 

(c) Survivalrun Boven-Leeuwen 2013