Kidsrun

Ook in 2018 wordt de Kidsrun weer georganiseerd. Nadat de organisatie al vele jaren bestookt werd met de vraag of kinderen jonger dan 10 jaar ook mee mochten doen aan de Survival werd vijf jaar geleden besloten om een heuse KIDSRUN te organiseren.

Sinds de eerste uitgave zien we steeds meer kinderen, die op deze dag hun beste beentje willen voorzetten op het spannende parkoers.

Dit jaar loopt de KIDSRUN opnieuw door het prachtige nieuwe park Groenewoud en zijn er weer een paarvschitterende nieuwe hindernissen neergezet. Net als voorgaande jaren eindigt de KIDSRUN op de zeephelling.

Het parkoers kan over grote delen worden gevolgd door alle fans. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vrienden kunnen van dichtbij de wedstrijd volgen en hun favorieten aanmoedigen.

WIE KAN ER INSCHRIJVEN?

JONGENS 6/7 JAAR – MEISJES 6/7 JAAR – JONGENS 8/9 JAAR – MEISJES 8/9 JAAR

Alle deelnemers per categorie vertrekken gelijktijdig. Diegene die het eerst over de finish (boven aan de zeephelling) komt is winnaar. De 1e drie deelnemers per categorie krijgen een prachtige beker tijdens de prijsuitreiking.

Inschrijven kost € 2,50 en kan op de dag zelf. Dit bedrag hoef je pas te betalen op de wedstrijddag, graag gepast betalen. Alle deelnemers dienen zich bij de jurywagen te melden tussen 15.30 en 16.00 uur.

De eerste wedstrijd start om 17.00 uur.

foto13foto11

Hoofdsponsors:

Clever FitJumbo Beneden-LeeuwenECG Group
IC your talentGlobal Paint ProductsCuris

Subsponsors:

Partyverhuur van DreumelWillems ConstructieDe Agave

Alex BouwmarktSchadenet RivierenlandNico van Swam Rijschool

Keurslager Lemmers door MaartenDe Waal Autogroep

In samenwerking met:

Actief Maas en Waal