Wedstrijd: de Survivalrun heeft een recreatief karakter, maar de deelnemers die echt voor de prestatie gaan starten individueel in het tijdblok van 11:00 tot 11:30. Je hebt dan minder kans op hinder van voorgangers. Kies hiervoor bij de inschrijving voor het onderdeel "Wedstrijd Individueel".

Recreatief: voor de meer recreatief ingestelde deelnemers zijn de tijdblokken vanaf 11:30 beschikbaar. Voor dit onderdeel kun je individueel of met een team inschrijven en een voorkeurs starttijd opgeven.

Wil je samen met iemand lopen maar heb je geen team, geef dit dan aan in het opmerkingenveld en kies dezelfde voorkeurstijd om te starten.

Natuurlijk worden ook voor de recreatieve deelnemers de tijden geregistreerd en doe je mee voor de prijzen!

Teaminschrijving:
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Schrijf elk teamlid apart in voor het onderdeel "Recreatief team" en vul bij iedereen PRECIES DEZELFDE GROEPSNAAM EN VOORKEURSTIJD in!

Je kunt meerdere deelnemers achter elkaar inschrijven en daarna in 1 keer afrekenen door na iedere inschrijving op deze knop te klikken

Schoolgaand:
Kom je uit de regio en zit je op de lagere of middelbare school?
Vul dan t.b.v. Actief Maas en Waal in op welke school je zit.

Voorbereiden:

Voor een optimale voorbereiding, het leren van klimtechnieken en het opbouwen van je conditie:
neem contact op met 2B-Outdoor in Deest. 

Kidsrun:

Meld je op 19 juni op de jurywagen, laat je ouders/verzorgers het formulier invullen, betaal gepast en contant het inschrijfgeld van €2,50, en je krijgt je startnummer.

Onze hoofdsponsoren

Onze subsponsoren