14e editie van de Kidsrun!

De Kidsrun (voor kinderen van 6 t/m 9 jaar) is al vele jaren een succesvol onderdeel van de Survivalrun. Op 16 juni 2024 wordt deze run al voor de 14e keer georganiseerd. De laatste jaren doen er steeds meer jonge, enthousiaste deelnemers mee.

Wie kunnen meedoen ?

  • Meisjes 6/7 jaar
  • Jongens 6/7 jaar
  • Meisjes 8/9 jaar
  • Jongens 8/9 jaar

Inschrijven kan via dit formulier, of op de dag zelf tussen 14.30 en 16.00 op de jurywagen. Het inschrijfgeld ad € 2,50 is contant of via een betaalverzoek op 16 juni af te rekenen bij het ophalen van het startnummer bij de jurywagen. 

Voor de 6-7 jarige kinderen organiseren we een proefronde onder begeleiding van Actief Maas en Waal zodat de kinderen rustig kunnen wennen aan het parcours.

Daarna starten de deelnemers in groepen per categorie. De eerste drie per categorie krijgen een prachtige beker tijdens de prijsuitreiking. 

En voor alle deelnemers aan deze Run is er na afloop een medaille én een leuke verrassing. Na afloop van de prijsuitreiking maken we een groepsfoto.

De Kidsrun wordt georganiseerd met ondersteuning van Actief Maas en Waal en Kids2B.

Heb je vragen? 
Stuur een mail naar kidsrun@survivalrun.info 

Leefpark Groenewoud

De Kidsrun wordt georganiseerd met ondersteuning van Actief Maas en Waal en Kids2B. Ook dit jaar belooft het weer een spannende editie te worden! Net als vorig jaar eindigt de Kidsrun op de spectaculaire glijbaan, het fantastisch einde van het parkoers dat helemaal rond en door Leefpark Groenewoud loopt.

Het parkoers kan over grote delen worden gevolgd door alle fans die de kinderen meebrengen. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, fans en vrienden wel of niet voorzien van spandoeken zullen klaarstaan om de jeugdige lopers en loopsters aan te moedigen.

Onze sponsoren maken het
onmogelijke mogelijk!

Alleen met deze ondersteuning is het mogelijk al 25 jaar dit fantastische evenement te organiseren.

Ook sponsor worden? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Onze hoofdsponsoren

Onze subsponsoren