12e editie van de Kidsrun!

Inschrijving geopend!

Schrijf je nu alvast in via het 
Meld je vervolgens op 19 juni op de jurywagen, betaal gepast en contant het inschrijfgeld van €2,50, en je krijgt je startnummer.

Inschrijven op de dag zelf is ook nog mogelijk.

De Kidsrun (voor kinderen van 6 t/m 9 jaar) is al vele jaren een succesvol onderdeel van de Survivalrun. Op 19 juni a.s. wordt deze run al voor de 12e keer georganiseerd. De laatste jaren doen er steeds meer jonge, enthousiaste deelnemers mee.

Heb je vragen? 
Stuur een mail naar kidsrun@survivalrun.info 

Leefpark Groenewoud

De Kidsrun wordt georganiseerd met ondersteuning van Actief Maas en Waal en Kids2B. Ook dit jaar belooft het weer een spannende editie te worden! Net als vorig jaar eindigt de Kidsrun op de spectaculaire glijbaan, het fantastisch einde van het parkoers dat helemaal rond en door Leefpark Groenewoud loopt.

Het parkoers kan over grote delen worden gevolgd door alle fans die de kinderen meebrengen. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, fans en vrienden wel of niet voorzien van spandoeken zullen klaarstaan om de jeugdige lopers en loopsters aan te moedigen.

Wie kunnen inschrijven?

  • Jongens 6/7 jaar
  • Meisjes 6/7 jaar
  • Jongens 8/9 jaar
  • Meisjes 8/9 jaar

Alle deelnemers vertrekken per categorie tegelijk. De 1e drie deelnemers per categorie krijgen een prachtige beker tijdens de prijsuitreiking.

Maar ook voor elke andere deelnemer is er na afloop een leuke verrassing en maken we een groepsfoto.

Onze sponsoren maken het
onmogelijke mogelijk!

Alleen met deze ondersteuning is het mogelijk al 25 jaar dit fantastische evenement te organiseren.

Ook sponsor worden? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Onze hoofdsponsoren

Onze subsponsoren