Kidsrun

KIDSRUN - 11 EDITIE 2019
 

Kidsrun

Schrijf je hier online in!

de KIDSRUN - Editie 2019

De Kidsrun (voor kinderen van 6 t/m 9 jaar)  is al vele jaren een succesvol onderdeel van de Survivalrun. Op 16 juni a.s. wordt deze run al voor de 11e keer georganiseerd. De organisatie mag in de laatste jaargangen steeds meer jonge, enthousiaste deelnemers begroeten. 

De Kidsrun, die wordt georganiseerd met ondersteuning van Actief Maas en Waal en Kids2B, belooft nog spannender te worden dan in voorgaande edities. Op basis van input van diverse jonge deelnemers en door de samenwerking met Kids2B komen er een aantal nieuwe hindernissen bij in het parkoers.

Net als vorig jaar eindigt de Kidsrun op de spectaculaire glijbaan, die dit jaar nog groter en avontuurlijker wordt.  Het is een fantastisch einde van het parkoers dat helemaal rond en door Leefpark Groenewoud loopt.

Het parkoers kan over grote delen worden gevolgd door alle fans die de kinderen meebrengen. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, fans en vrienden wel of niet voorzien van spandoeken zullen klaarstaan om de jeugdige lopers en loopsters aan te moedigen.

WIE KAN INSCHRIJVEN?

JONGENS 6/7 JAAR – MEISJES 6/7 JAAR – JONGENS 8/9 JAAR – MEISJES 8/9 JAAR

Alle deelnemers vertrekken per categorie tegelijk. Diegene die het eerst over de finishlijn komt is winnaar. De 1e drie deelnemers per categorie krijgen een prachtige beker tijdens de prijsuitreiking.

LETOP! Voor alle deelnemers is er na afloop een leuke verrassing en tevens gaan alle deelnemers samen op de foto.

ONLINE INSCHRIJVEN

Dit jaar kunnen de ouders/verzorgers de deelnemers online inschrijven via het inschrijfformulier. Inschrijven is mogelijk vanaf 5 mei t/m 13 juni. Inschrijfgeld: € 2,50. (Graag gepast betalen op de dag zelf.)

De kinderen hoeven zich op de dag zelf dan alleen nog maar te melden bij de jurywagen voor het afhalen van het startbewijs en het betalen van het inschrijfgeld

Schrijf je hier online in!

Op de dag zelf is het uiteraard ook mogelijk om in te schrijven, dit kan tussen 12.00 en 15.30 uur bij de jurywagen. 

Programma:

12.00 - 15.30 uur Daginschrijvingen Kidsrun bij de Jurywagen 
16.30 uur Parcours verkennen samen met Actief Maas en Waal
Start wedstrijden vanaf 17.00 uur 

Kidsrun

foto13foto11

Hoofdsponsors:

Clever FitJumbo Beneden-Leeuwen 
Global Paint Products Curis

Subsponsors:

Partyverhuur van DreumelWillems ConstructieAgave

Alex Bouwmarkt Schadenet Nico van Swam

de Waal Maarten Kocken Bedrijfskleding M&W

In samenwerking met:

Actief Maas en Waal